KURUMSAL » Tarihçe

Sivas İnşaat Müteahhitler derneği (SİMDER) Sami ARİFER başkanlığında 21.04.2011 tarihinde kurulmuştur. SİMDER (Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği) bir mesleki kuruluştur. Aynı zamanda bir sivil toplum örgütü olarak şehrimize hem mesleki alanda hem de sosyal kültürel alanda hizmet vermek içinde çalışmalar yapacaktır. Meslek mensuplarımızın birbiri ile tanışması, sağlıklı iletişim kurması, mesleki alanda gerekli olan dayanışmayı ve bilgi paylaşımını sağlamak amacıyla bir araya getirecek toplantılar  tertip etmektir. Müteahhitlerimizin sorunlarını çözmek ve onların bu yolda en sağlıklı güvenilir bir biçimde işlerini yapabilmelerini sağlamak en temel görevlerimizden biri olmuştur. Bu amaçla derneğimiz siz değerli Müteahhitlerimizi ve vatandaşlarımızı en yeni gelişmeler ve dünya pazarında İnşaat ve birçok konuda sizlere bilgi vermek amacıyla seminer ve toplantılara katılarak sizlere öncülük etmektedir. Başkan Sami ARİFER, SİMDER binasında müteahhitlerimizle sık sık toplantı düzenleyerek sorunlarını, şikayetlerini ve isteklerini dinlemekte ve çözüm bulma aşamasında en büyük gayreti göstermektedir. Derneğimiz hiçbir çıkar düşünmeksizin sizlere en  iyi kaliteli hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Dernek binamız yeni adresinde Kaleardı Mah. Bankalar Cad. 13-3 Park Sok. Uğur İş Merkezi 1. katta hizmet vermektedir. Siz değerli müteahhitlerimizi ve vatandaşlarımızı günün her saatinde derneğimize gelip oturabilir, sıcak ve soğuk içecek içerek vakit geçirebileceğiniz nezih bir ortam sunmaktadır. Sizleri her zaman derneğimize bekleriz. Huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir gün dileriz.